بیماری سلیاک نظرات - AN OVERVIEW

بیماری سلیاک نظرات - An Overview

بیماری سلیاک نظرات - An Overview

Blog Article

قوامی بین قوام سفت و نرم تقریباً طبیعی است. اگر به هر طریقی بیش از حد تاب بخورد، می تواند مشکلات گوارشی یا فیبر را نشان دهد.

به طور معمول، شما می توانید از طریق آب آلوده یا قرار گرفتن در معرض فرد مبتلا به این بیماری، به بیماری ژیاردیازیس مبتلا شوید.

اگر افراد نزدیک خانواده به سلیاک مبتلا باشند، احتمال داشتن این ژل و ابتلا به سلیاک نیز در شما بیشتر است.

گلوتن پروتئین موجود در گندم، چاودار و جو است. اگر شما بیماری سلیاک داشته باشید و گلوتن مصرف کنید، سیستم ایمنی بدن شما، در پاسخ به این ماده به بافت روده کوچک حمله کرده و به آن آسیب می رساند. هنگامی که این اتفاق می افتد، روده قادر به جذب مواد مغذی که بدن شما به آن ها نیاز دارد، نمی باشد.

● افراد مبتلا به بیماری سلیاک نیز ممکن است نیاز به مصرف مکمل های ویتامین و مواد معدنی برای پیشگیری یا رفع کمبودها داشته باشند.

دوربین کوچک انتهای آندوسکوپ در مشاهده و بررسی روده‌ها و تشخیص آسیب وارده به پرزهای روده به پزشک کمک می‌کند. همچنین پزشک می‌تواند از روده نمونه برداری کند، یعنی نمونه‌ای از بافت روده را برای آزمایش بردارد.

برای تشخیص بیماری سلیاک از آزمایش خون و آندوسکوپی استفاده می شود. گاهی با انجام آزمایش خون دیگر نیاز به بررسی های دیگر نیست.

چهار چوب کبریت رو جابجا کنید تا دو فلش کوچک درست شه

اگر تصور می‌کنید نوزاد یا کودک نوپای شما مبتلا به بیماری سلیاک است، مساله را با پزشک متخصص کودکان در میان بگذارید. پزشک با بررسی نمودار‌های رشدی کودک، احتمال ابتلای او به سلیاک را می‌سنجد.

متأسفانه تشخیص این بیماری کار دشواری است. اما نشانه‌های خاصی وجود دارد که در صورت مشاهده آنها، بایستی مساله را با پزشک در میان بگذارید.

تشخیص نارسایی در رشد نوزاد، به این معنی نیست که کودک مبتلا به بیماری سلیاک است. در واقع دلایل دیگری نیز وجود دارد که باعث تاخیر در رشد و عدم وزن گیری نوزاد می‌شود.

● بیماری سلیاک یک بیماری خود ایمنی است. قرار گرفتن در معرض گلوتن باعث می شود بدن بیماری سلیاک دهم به سلول های روده کوچک حمله کند.

تشخیص نارسایی در رشد نوزاد، به این معنی نیست که کودک مبتلا به بیماری سلیاک است. در واقع دلایل دیگری نیز وجود دارد که باعث تاخیر در رشد و عدم وزن گیری نوزاد می‌شود.

خانه » مشکلات گوارشی » بیماری سلیاک در کودکان: علت، علائم، تشخیص، عوارض و درمان

Report this page